Bezárás

Vízisport Centrum8646 Balatonfenyves, Ipoly u.

Szörfözni, kite -ozni, vitorlázni szeretnél? A legjobb helyen jársz!

Szörfiskola, kitesurf iskola, vitorlás iskola -mind ez az országban egyedülállóan- egy helyen! Neked csak választanod kell a szeles sportágak közül, és már vízre is szállhatsz!

A szörfiskola modern felszerelésekkel, új GUN Sails vitorlákkal, nagy gyerekvitorla parkkal, neoprén ruha választékkal vár, ha a szörfözés iránt érdeklődsz. Nálunk a fenyvesi strandon fürdőzőktől mentes területen nyugodt körülmények között gyakorolhatsz.
A rendelkezésünkre álló több 100 m széles és több kilométer hosszú sekély vízfelület a Balaton legoptimálisabb helye a szörfözés gyors elsajátításának. Gyere, győződj meg róla személyesen!

A kitesurf iskola minden évben megújuló felszereléseivel nemzetközi színvonalú kitesurf tanfolyamot kínál számodra nemzetközi kitesurf igazolvánnyal, ingyenes vásárlási tanácsadással! A Balatonfenyvesi az egyetlen kite iskola Magyarországon, ahol mind tube kite, mind soft kite ernyő a kezedbe kerül az oktatás során, így a kite tanfolyam után akár landboard -dal, buggy -val, vagy a snowkite sportágban snowboard -dal, sível a lábadon képben leszel a teendőket illetően!
A kite iskola előtti derékig érő, lassan mélyülő vízfelület biztonságos, nyugodt tanulást tesz lehetővé.

A vitorlás iskola könnyen kezelhető, jól felszerelt jolle vitorlásokkal áll a vitorlázást elsajátítani vágyók rendelkezésére. A vitorlás iskola tanfolyam felépítése és a kiscsoportos oktatás lehetővé teszik, hogy már az első oktatási óráktól a vízen, a hajóban ülve tanulhasd ezt a szép, és előkelő sportágat. A nemzetközi tematika alapján felépített kezdő vitorlás tanfolyam elméleti és a gyakorlati vizsgával zárul. A sikeres vizsgák esetén egy nemzetközi alap vitorlás igazolvánnyal a zsebedben a világon bárhol jogosult leszel jolle vitorlások kölcsönzésére illetve vezetésére (max. 5 m-es, 2-4 személyes, svertes, kabin nélküli sport vitorlások 10 m2 -nél nem nagyobb vitorla felülettel).
A tanfolyam kimondottan a vitorlázás alapjait tanítja, így jó alap a nagy hajók vezetésére jogosító tanfolyam elvégzése előtt.

Válassz egy számodra szimpatikus sportágat iskolánk tanfolyami kínálatából, és gyere, próbáld ki magad! A fenyvesi a Balaton egyik legrégebbi vízisport iskolája, ahol a legjobb körülmények között kóstolhatsz bele a szeles sportágakba!
Ne húzd az időt! Már éppen eleget vacakoltál a szárazföldön! Jelentkezz most!


Telefonon: Károly Attila - 06 20 9467 515, vagy e-mailben: info@surfen.hu

Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése

vízisport...
További képek

Elérhetőségek:

QR-kód:

QR-kód

Vissza az előző oldalra