Bezárás

Négy Évszak Játszóház8648 Balatonkeresztúr, Ady Endre u. 1.

A látogatóközponttal szerves egységben, alig száz méterre tőle, a községi könyvtár mellett ugyancsak 2014-ben készült el a modern technikával felszerelt interaktív játszóház. 3-12 éves gyermekek, iskolai csoportok, kisgyermekes családok számára, rosszabb időben is biztos pont a szabadidő kellemes eltöltésében.

A csaknem 200 m²-es épületben öt egymásba nyíló foglalkoztató szoba van: négy az évszakoknak megfelelően tematizálva, míg a központi teremben kalózhajós fa mászókán megközelíthető csúszda van. A foglalkoztató szobákban többféle kreatív és interaktív játék található: falra vetített mozgásvezérelt játék, multitouch asztal, film-vetítés, dobó- és kirakós játékok, hangulatos kuckók, látványos és színes növénymotívumok.

Méltán tarthat számot a gyerekek érdeklődésére a tavasz foglalkoztatóban kialakított falumodell, amelyben irányíthatják a vasúti szerelvényt, a közvilágítást, a folyó áramlását. A játszóház alkalmas különféle rendezvények, így születésnapi zsúrok lebonyolítására is. Mindkét épület teljesen akadálymentesített, ingyenes, zárt parkolás, ingyenes internet használat.

Nyitva egész évben. Intézményünk szeretettel várja kedves látogatóit és minden érdeklődőt!

email: negyevszakjatszohaz@gmail.com

Belépőjegy

500ft/gyermek/óra

200ft/kisérő/óra

 

Nyitva tartás:

Hétfő - Szombat

10-12h

12.30-18h

Vasárnap

14-18h

 

Címkék

egész évben nyitva játszótér

Szolgáltatások

Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése

Bkeresztúr_Négy_évszak_játszóház.jpg...
További képek

Elérhetőségek:

QR-kód:

QR-kód

Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód

Vissza az előző oldalra