Bezárás

Kincses Somogy Termelői Piac8647 Balatonmáriafürdő, Keszeg utca 4.

Családias hangulatú termelői piac és szezonális kézműves udvar Balatonmáriafürdőn a faluközpontban!

A piacon olyan ős-és kistermelők értékesítik saját termékeiket, akik a piac maximum 40 kilométeres körzetéből érkeznek. Csak helyi, házi készítésű, minőségi magyar élelmiszer kapható. A választékból: füstölt húsárú, a szalonnától a különleges kézműves szalámikig, házi bontott csirke; frissen fejt tehén- és kecsketej, friss és érlelt sajtok, joghurt, házi vaj, túró, író; friss zöldség és gyümölcs; salimix;  házi tojás; savanyúság; méz; fűszerek, ecetek, lekvárok, szörpök, zöldségkrémék; a szőkedencsi levendulafarm portékái a levendulavíztől a levendulás ajándéktárgyakig; berkenyetermékek; palánták… és sok minden más.

Előrendelés a termelőktől a piaci napokra lehetséges, érés idején akár nagyobb mennyiségben is (pl. befőzéshez, télire eltevéshez).

Nyitva tartás:

Elő- és utószezonban (márciustól június közepéig, valamint szeptembertől karácsonyig): szombat délelőttönként 8-tól 12 óráig

Főszezonban (június közepétől augusztus végéig): hétfő és szerda kivételével minden nap 8-tól 12 óráig.

Főszezonban július 5. és augusztus 23 között minden péntek délután kézműves alkotóudvar működik a piac területén, helyi kézművesek részvételével. Korongozás, egyedi dekorációk, levendulás ajándéktárgyak készítése saját kezűleg.

Gyere és alkoss velünk!

Címkék

piac

Szolgáltatások

Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése

foto1.jpg
További képek

Elérhetőségek:

QR-kód:

QR-kód

Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód

Vissza az előző oldalra